Bylík Krakonošovo směs koření 30g
33 Kč
Neodolatelný produkt Bylík Krakonošovo směs koření 30g od výrobce Bylík u nás najdete nejlevněji za 33 Kč.
-
Výrobce/Značka:
Krakonošovo koření %%obrazek%%Krakonošovo koření je pečlivě vybraná směs přírodních bylin a koření, která dokáže nahradit většinu koření ve vaší kuchyni. Tato univerzální směs je ideální pro dochucení drůbeže, grilovaných specialit, ryb, francouzských brambor, polévek a omáček. Neobsahuje glutaman, konzervační látky ani jiné chemikálie, což zajišťuje přirozenou a lahodnou chuť vašich pokrmů. Složení: petržel, kopr, sušená kapie, cibule, celer list. Použití: Tato kořenící směs je vhodná do salátů, dressingů, bylinkových másel, nádivek, šťáv, omáček, na pečení a dušení drůbeže a ryb. Recept: Pečené kuřecí stehno s Krakonošovým kořením Ingredience (2 porce): 2 kuřecí stehna 2 lžíce olivového oleje 1 lžička Krakonošova koření 1/2 lžičky soli 1/2 lžičky mletého pepře 1 lžička sladké papriky 2 stroužky česneku (nasekané) 1 lžíce citronové šťávy 1 lžíce medu (volitelné) 2 snítky čerstvého rozmarýnu nebo tymiánu Postup: Příprava marinády: V míse smícháme olivový olej, Krakonošovo koření, sůl, pepř, sladkou papriku, nasekaný česnek, citronovou šťávu a med. Marinování masa: Kuřecí stehna důkladně potřeme marinádou a necháme odležet alespoň 30 minut, ideálně přes noc v lednici. Pečení: Předehřejeme troubu na 200 °C. Kuřecí stehna položíme do pekáče, přidáme snítky rozmarýnu nebo tymiánu a pečeme 40–45 minut, dokud není kůže krásně křupavá a maso šťavnaté. Podávání: Hotová stehna podáváme s pečenými bramborami, rýží nebo čerstvým salátem. 🔥 Tip: Pokud chcete ještě intenzivnější chuť, můžete během pečení maso podlévat výpekem nebo přidat trochu bílého vína.
Množství | 30 g |
---|