Bylík Čína směs koření 50g
43 Kč
Neodolatelný produkt Bylík Čína směs koření 50g od výrobce Bylík u nás najdete ve slevě za 43 Kč.
-
Výrobce/Značka:
Čína Čína WOK je chutná kořenící směs, která se hodí především na přípravu tradičních čínských pokrmů. Těm propůjčí jemně pikantní chuť a příjemnou orientální vůni. Obsažená kurkuma se navíc postará o krásnou zlatavou barvu. Koření je vynikající do široké škály čínských specialit, stejně jako mnoha dalších jídel asijské kuchyně. Jeho chuť vynikne zejména při přípravě kuřecího, krůtího a králičího masa. Uplatní se také v rýžových pokrmech, nudlích a při smažení zeleniny. Kořenící směs obsahuje jemnou mořskou sůl (max. 19 %), cibuli, česnek, papriku, kurkumu, římský kmín, koriandr, pískavici řecké seno, černý pepř, zázvor, citronovou kůru a třtinový cukr. Recept na jednoduchou čínu s kuřecím masem %%obrazek%%Čína se dá připravit na mnoho rozmanitých způsobů. Tento recept osloví svou jednoduchostí, stejně jako vynikajícím výsledkem. Ingredience 500 g kuřecích prsou150 g Jidášova ucha1 ks cibule1 ks mrkve1 ks červené papriky3 polévkové lžíce olivového oleje1 polévková lžíce kořenící směsi ČÍNA2 kávové lžičky sójové omáčkysůl dle potřeby Postup přípravy 1. Nejprve si předchystáme Jidášovo ucho. Houbu pokrájíme na nudličky a na 10 až 15 minut vložíme do nádoby s horkou vodou. 2. Kuřecí prsa opláchneme a očistíme dle běžných zvyklostí. Nakrájíme na kousky a zhruba 15 minut restujeme na pánvi s olivovým olejem. 3. Takto osmažené maso z pánve vyjmeme a odložíme prozatím stranou. 4. Cibuli, papriku a mrkev očistíme, nakrájíme na nudličky. Vložíme do pánve, dochutíme sójovou omáčkou a částí kořenící směsi. Lehce osolíme a krátce orestujeme. 5. Také zeleninu odložíme stranou a místo ní na pánvi osmažíme Jidášovo ucho. 6. K houbám vrátíme zpět do pánve maso i zeleninu. Přidáme zbývající koření, v případě potřeby dosolíme. Vše důkladně promícháme a krátce orestujeme.
Množství | 50 g |
---|